Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Česká tvorba / "Soutěžící měsíce"

Marie Findová
Člen
#1 | Zasláno: 7. 3. 2013 23:46
Tak nevím, nějak jsem tuto soutěž nepochopila. Protože jsem na všechny soutěže odpovídala hned (pro tuto soutěž to byla chyba), nemám šanci nasbírat více bodů. Soutěžící v čele tabulky mají 11 bodů. V březnu byly vyhlášeny tuším 3 nebo 4 soutěže. Já jsem si bodovou šanci vyčerpala v lednu a v únoru, tak mám smůlu. Ale to jenom tak na okraj, o nic nejde. Zdravím všechny Findová
Zdenka Řeháčková
Návštěvník
#2 | Zasláno: 8. 3. 2013 05:47
Dobrý den, jsem na tom úplně stejně,nechápu to a navíc jsem byla v žebřičku a dnes už tam nejsem vůbec,přestože dělám každou soutěž.
Marie Findová
Člen
#3 | Zasláno: 8. 3. 2013 14:42
Zdenka Řeháčková
Ani já tam nejsem....
olly
Návštěvník
#4 | Zasláno: 19. 3. 2013 03:36
Dobrý den,
taky jsem zřejmě nepochopila princip. Jdu vyplnit soutěž ihned po upozornění a mám bodů cca polovic proti těm na prvním místě.
Hana Ullrichová
Člen
#5 | Zasláno: 29. 3. 2013 20:50
já už nehraju je to stejnak jen pro nový a mi jak blbý hned jak vyjde soutěž soutěžíme a tím nemůžem nikdy vyhrát ....soutěže se nedaj znova odeslat ,které jsme už odeslaly.Přeji soutěžícím-nováčkům hodně úspěchů .....Hana
Oldřich Pokorný
Člen
#6 | Zasláno: 2. 4. 2013 12:36
Omlouvám se za pozdní reakci, vůbec jsem netušil, že je zde takové téma vytvořeno. Nějak mně to uniklo, moje chyba.
První měsíc soutěže o "soutěžící měsíce" jsme udělali úplně blbě. Ale chybami se člověk učí. Od tohoto měsíce, tedy od měsíce dubna se budou započítávat jen správné odpovědi na soutěže vypsané v měsíci dubnu. Ještě jednou se omlouvám
jura
Návštěvník
#7 | Zasláno: 30. 4. 2013 18:25
co to řešíte, já soutěžím kde se dá, po večerech, a v životě jsem nevyhrál, aspoň si obnovím znalosti. Tady aspoň není povinná registrace, jak vidím registraci, hned pryč, protože pak posílají nesmyslné nabídky, jako by se bez těch ptákovin co nabízí nedalo obejít :-)
NaPipi
Návštěvník
#8 | Zasláno: 5. 5. 2013 11:15
jura
Já se klidně registruji a e-mail jim dám. Zřídila jsem si speciálně e-mail na tyhle reklamní zprávy s těmi „nejůžasnějšími výrobky, které určitě musím mít a hned je koupit“ :-D Prchám jen odtamtud kde chtějí telefon.
xxkouckaxx
Návštěvník
#9 | Zasláno: 11. 5. 2013 16:49
jura
to jsme na tom stejně ! soutěžím , protože mně to baví a při vyhledávání odpovědí se dozvím spoustu věcí :) !

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)

Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru